OPEN BRIEF AAN MIJN VRIEND

Nijmegen, 29 september 2021

Beste R.,

Wat ik niet begrijp is het volgende, het geloof in het overheidsverhaal.  Al denk ik dat dit komt, omdat je onvolledig en vals geïnformeerd bent. Anderhalf jaar heeft men vanuit overheidswege een angstcampagne gevoerd met maar 1 waarheid: die van hen zelf.

De pers heeft verklaard bij monde van Pieter Klok (Volkskrant) met 1 mond te spreken en iedereen die dat niet doet wordt geridiculiseerd. Censuur vindt plaats bij Facebook, Twitter, et cetera en in wetenschappelijke tijdschriften, kranten enzovoort.

Huisartsen worden onder druk gezet om het beleid te volgen. Zij schenden onder dwang de eed van Hippocrates. Er worden mensen ontslagen omdat zij zich weigeren te laten prikken. Wetenschappers worden ontslagen als zij kritiek hebben op het beleid. De pers schrijft voornamelijk denigrerende stukken over actievoerders die strijden voor vrijheid.

Segregatie vond op scholen plaats als leerlingen geen mondkapje wilde dragen. Liefdevolle demonstranten worden door de politie in elkaar geslagen.

Duizenden mensen overlijden door de prik. Er is veel vaccinatieschade die onder het kleed wordt geschoven, we mogen het niet weten.

Bij Waku Waku in Utrecht treedt de politie hard op en handelt volledig onrechtmatig tegen steunbetuigers die hun liefde tonen. Ouders worden onder druk gezet en uitgespeeld tegen hun kinderen om de prik en het testen op scholen af te dwingen. Lockdowns hebben niets anders opgeleverd dan enorme economische, sociale en gezondheidsschade. Dit is wetenschappelijk aangetoond.

Miljoenen mensen worden geweigerd bij horeca, theaters, bioscopen, evenementen, ceremonies en sportwedstrijden. Alleen om het feit dat zij hun medische gegevens niet willen tonen omdat dit hun grondrecht is.

Er zijn gevallen bekend waar families uiteen gescheurd zijn omdat onge-injecteerden niet meer welkom zijn. Ik hoor veel verhalen van vrienden en anderen dat het onderwerp ‘corona´ taboe is. Angstvallig wordt het onderwerp vermeden. Waarom die angst?

Mag ik het dan niet over mijn leed hebben? Besef je dan niet dat ik bijna een einde aan mijn leven heb gemaakt vorig jaar omdat ik in deze maatschappij/wereld geen toekomst meer zag?

R., waar ligt jouw grens? Wil jij van een ‘samen’leving deel uit maken terwijl je weet dat mensen gediscrimineerd worden, zelfs je eigen vrienden?

Waar heb je moeite mee? Waar zit de angst?

Waarom geloof je de overheid, zonder de feiten te controleren? Hoe zit het met je moreel kompas?

Al ben je geen actievoerder, ik vind dat je je niet afzijdig mag houden, het gaat ook om jouw grondrechten. Het gaat ook om jouw mensenrechten. Het gaat ook om jouw vrijheid. Het gaat ook om jouw leven en dat van jouw dierbaren en medemensen. Ik vind dat je niet mag wegkijken. “Niet normaal maken wat niet normaal is” zei onze koning op 4 mei 2020.

Ik kan mij voorstellen dat het moeilijk is om te beseffen wat er werkelijk aan de hand is. En daar zit jouw weerstand. Daar zit jouw angst. Voor mij ook nog steeds moeilijk om te beseffen waarin wij als maatschappij in terecht gekomen zijn. Maar ik wist in maart vorig jaar al, en daar sta ik niet alleen in, dat de maatregelen niet deugden en dat wij gigantisch belazerd worden.

Waar ik mij nu mee bezig houd, mijn nieuwe sociale netwerk, is een gevolg van de strijd voor vrijheid en tegen de maatregelen. Een alternatief bieden. Dat IS mijn leven, daar gaat mijn hart naar uit, daar vind ik vriendschap.

Deze crisis heeft mijn leven enorm veranderd, het is een enorme klus om dat te kunnen verwerken. In anderhalf jaar heb ik voor tien jaar geleefd.

De veranderingen zijn heftig, voor jou ook, begrijp ik.

Er is veel angst de samenleving ingepompt en angst verblindt. Angst schakelt het gezond verstand uit. Het kritische vermogen. Het zicht op de werkelijkheid.

Er is sprake van strategie. Verwarring scheppen is een van de pijlers hier van. Steeds geen einddatum van de maatregelen noemen. Versoepelen en gelijktijdig maatregelen aanscherpen. Een regeling ‘tijdelijk’ noemen en telkens verlengen. Misleiding. Een injectie een ‘vaccin’ noemen terwijl het dat niet is. Het neerzetten van een zondebok: de ‘ongevaccineerden’. Feiten afdoen als desinformatie. Rechterlijke macht misbruiken voor eigen doelstellingen. Gehoorzaamheidstrainingen middels mondkapjes en anderhalvemetermaatregel. Tegenstrijdige regelingen. Het verbieden van alternatieve behandelingen. Censuur. Psychologische oorlogsvoering. Onbewezen en ongegronde maatregelen invoeren, zoals je handen wassen, geen handen mogen schudden, mondkapjes verplichten, social distancing, het schoonpoetsen van winkelwagentjes, niezen in je elleboog, en nog meer van dat soort kolder. Maatregelen die met middeleeuwse fantasie te maken hebben , maar niets met gezondheid, ziekte of medische zaken.

En dat allemaal om een nieuwe wereldorde te scheppen die begint met een testsamenleving en uitvloeit tot vaccinatiedwang en vervolgens totale controle over alles en iedereen. Hoe zo geen glijdende schaal?

Waarom mag ik dit niet met het nazisme vergelijken?

Kijk eens naar de filmpjes van Mordechai Krispijn. Hij is Joods en heeft 21 familieleden verloren tijdens WO II. Hij durft openlijk deze periode te vergelijken met het nazisme en NADRUKKELIJK NIET met de holocaust, vernietigingskampen en bombardementen. WEL met de politiek die nu gedreven wordt. Het is een waarschuwing en in andere landen is men al veel verder dan hier, maar het is nu ook hier een feit dat je gelegenheid gesloten wordt als je eerlijkheid en durf laat zien zoals de eigenaars van Waku Waku in Utrecht.

Voorbeelden van landen waar de terreur verder is gevorderd dan hier: Israël, Australië, Frankrijk, Duitsland, Italië, België.

Vóór 15 september jl. was de discriminatie nog geen feit, dat leek ver weg, nu worden restaurants dichtgetimmerd omdat de eigenaren weigeren te discrimineren, weigeren om zelf misdrijven te plegen.

Bizar ook, dat een meisje mij in Museum het Valkhof in mijn stad waar Hubert Bruls de scepter zwaait, de toegang weigert en ZELF VERKLAART GEEN ‘VACCIN’ GEHAD TE HEBBEN. Buiten haar werktijd om, als klant kan zij geweigerd worden omdat zij geen QR-code kan tonen!

Beste vriend, waarom kijk je weg en mag ik je niet confronteren met de harde werkelijkheid?

Je wilt niet dat ik je betrek bij mijn verzet tegen discriminatie, maar ik zei het zojuist al, dit gaat ook jou aan, al hoef je niet op de barricades te springen.

Als er 1 onderwerp is dat NU belangrijk is mijn leven, wil ik er over kunnen spreken en niet om gelijk te krijgen, maar wel om mijn verhaal te kunnen doen. Het verhaal vanaf februari 2020 tot op heden.

Veel liefs,

R.V.

Dit bericht is geplaatst in Apartheid, Mensenrechten, Menserechtenschending, Werkelijkheid. Bookmark de permalink.