Blik op het heden

Alle rechten voorbehouden. © Culturele Verschijnselen 2019. Zie ook de pagina over auteursrechten.

 

 

 

 

 

Als je durft om je heen te kijken en je beseft dat windmolens en zonnepanelen de schrijnende pijn van extreme armoede nooit zullen bestrijden, als je het lef hebt om daarnaar te handelen, je de moed hebt om je vastgelopen gedachtes eens op een ander spoor te zetten en je een echte held wilt zijn en je niet meer te laten beïnvloeden door de machten om je heen, kijk dan eens naar dat andere verhaal dat te lezen is en dat nog steeds niet is uitverteld, maar waar zelfgenoegzame wereldredders geen oog voor hebben. U hopelijk wel!

Of lees eens ‘Dromen worden werkelijkheid’, een verhaal over een ongezond leefklimaat in een huis waar de bewoners te gronde gaan ten gevolge van hun onmacht, geloof in illusies en  aan vastgelopen patronen. Angstpolitiek helpt de wereld niet te veranderen (als dat al ooit zou kunnen), eerder in stand houden.

 

Dit bericht is geplaatst in Armoede, Kapitalisme, Klimaatpraat. Bookmark de permalink.